G33K [email protected] All your geek questions are belong to us.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 09-17-2007, 11:27 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,040
 
Damn it

So I have that spyware shit and I can't get rid of it. I'm using Adaware but it doesn't get rid of it all. Any help?

Also how do you put a computer on safe mode? thanks!
OffSett is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 09-17-2007, 12:00 PM
No Crying Allowed
 
R1Lover's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Posts: 20,229
   
If I run into something that bad I normally reinstall windows and start fresh...



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
R1Lover is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 09-17-2007, 12:08 PM
Gang Green
 
GreenEnvy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,113
 
To get to safe mode, restart the computer, while still in the "DOS" looking screens, before the Windows logo appears, press F8 every couple seconds. Eventually, you should get a menu with the option of Safe mode.
If you see the Windows logo appear, you missed the opportunity to get that menu, restart and try again.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
GreenEnvy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 (permalink) Old 09-17-2007, 12:30 PM
Future King of the World
 
Mayo5's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tuscaloosa, Al
Posts: 2,307
 
Send a message via AIM to Mayo5
Checks your pm's later tonight


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mayo5 is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 09-18-2007, 11:31 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,040
 
So i ran adaware in safe mode and nothing came up. Then I went to the regular windows and instantly i got popups...

How do i reinstall windows? I'm really bad with computers so forgive my Noobness
OffSett is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 09-18-2007, 11:35 AM
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 14,712
  
If your Windows is legit, try to download and install Windows Defender... in personally experiences with client computers, WD has found/fix more spyware than both Adaware and Spybot...

http://www.microsoft.com/athome/secu...e/default.mspx

:comperror
valerossi is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 09-18-2007, 11:35 AM
don't read this
 
rinn's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Morrison, CO
Posts: 16,356
   
Send a message via AIM to rinn Send a message via Yahoo to rinn
You should have a recovery disk that came with your computer..


You need to usually put the disk in and restart the computer to re-install windows.



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"I don't like your jerk off name, I don't like your jerk off face, I don't like your jerk off behavior, and I don't like you...... jerk off!"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rinn is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 09-18-2007, 12:43 PM
Mr.BlackBerry
 
eveR1ast's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: The Sunshine State
Posts: 8,625
  
Send a message via MSN to eveR1ast Send a message via Yahoo to eveR1ast
Lots of guides online for doing it. Just google windows reinstall....i.e. http://pcworld.about.com/magazine/2109p156id111652.htm


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eveR1ast is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sport Bike Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Damn, Damn, Damn ... doc750 Anything Goes 19 09-16-2006 10:19 PM
damn smokers kneedragger77 Anything Goes 18 06-17-2006 04:51 PM
HOT DAMN!!! korrupt1 Anything Goes 48 10-03-2005 11:53 AM
DAMN IT I'M FINE!!!! DeFlankoDesigns Anything Goes 39 09-18-2005 10:55 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome