G33K [email protected] All your geek questions are belong to us.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 02:41 PM Thread Starter
meat popsicle
 
daotan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,090
 
CPU load monitor

Anyone know what I could use to monitor dual cores besides taskman. Must work in WinXPP and must not be a widget or whatever. Also must not take too much system resources.

What say you?
daotan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 02:49 PM
7c Forever
 
Junior's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: the business end of a CAD station.
Posts: 9,879
  
I'm interested in this aswell, but for 4 cores.


HAIL TO THE KING!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Junior is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 04:56 PM Thread Starter
meat popsicle
 
daotan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,090
 
Quote:
Originally Posted by Junior View Post
I'm interested in this aswell, but for 4 cores.

which OS?
daotan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 05:24 PM
No Crying Allowed
 
R1Lover's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Posts: 20,229
   
why do you want to monitor?

and why does the builtin one not good enough?

just wondering



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
R1Lover is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 05:28 PM
No Crying Allowed
 
R1Lover's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Posts: 20,229
   
not good enough?



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3
Attached Images
File Type: jpg cpu.jpg (95.3 KB, 5 views)


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
R1Lover is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 06:19 PM
Gang Green
 
GreenEnvy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,113
 
I use one called "CoreTemp", it works with 4 cores.
Seems to run well. Works for XP and Vista.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
GreenEnvy is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 07-09-2008, 06:38 PM
7c Forever
 
Junior's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: the business end of a CAD station.
Posts: 9,879
  
something that gave me a percentage/core in a box on my tray would be faaaantastic.

system manager works, but she's awfull cumbersome. There's some flavours of linux you can build it into your background, I've seen Walker build temp and load into the background, mega cool.

yea I use coretemp too, I just wish I had something the same but for load rather than temp.

HAIL TO THE KING!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Junior; 07-09-2008 at 06:38 PM. Reason: Automerged Doublepost
Junior is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 07-10-2008, 10:52 AM
Gang Green
 
GreenEnvy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,113
 
oops, I missed the load level part, I thought temp

I have nothing to suggest meeting your criteria as I use a nice vista sidebar one.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
GreenEnvy is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 07-10-2008, 11:19 AM Thread Starter
meat popsicle
 
daotan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,090
 
i'd like something like this
http://www.download.com/Multi-Meter-...03.html?hhTest
but it only works as a vista gadget, theres a quad core version available on the makers website

currently using this yahoo widget
http://widgets.yahoo.com/widgets/system-widget

Last edited by daotan; 07-10-2008 at 11:27 AM.
daotan is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 07-10-2008, 11:37 AM
`beer?
 
walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Colorado Springs
Posts: 2,912
 
Send a message via MSN to walker Send a message via Yahoo to walker
Use Linux + conky ... I can't see how someone hasn't ported this over for XP/Vista
walker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sport Bike Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD confirms triple-core desktop CPU valerossi G33K [email protected] 14 09-20-2007 06:31 PM
Need monitor HELP! Firehawk G33K [email protected] 12 12-27-2006 06:27 PM
want a computer w/ 24" monitor? R1Budha G33K [email protected] 0 05-21-2006 04:59 PM
Long load time? kneedragger77 Anything Goes 7 12-01-2005 02:39 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome