Anything Goes Self explanatory forum name... (No NWS)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 04:41 AM Thread Starter
`beer?
 
walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Colorado Springs
Posts: 2,912
 
Send a message via MSN to walker Send a message via Yahoo to walker
What ever happened with...

the forum upgrade and new layout Shane kept promising over at the r1f? It's been ages since he said it was supposed to happen. I just stopped in there and immediately remembered why I dont bother visiting there anymore..

:comperror
walker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 05:02 AM
Moderator
 
MV-999R's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6,306
  
Honestly........ :
Attached Images
File Type: gif giveometer9nz.gif (15.3 KB, 25 views)
MV-999R is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 05:04 AM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
 
Still working on it I guess....
Roman is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 05:05 AM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
 
The R6F did get it already, I reckon after summer maybe?

Or... never?

ah who cares anyway
Roman is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 05:05 AM Thread Starter
`beer?
 
walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Colorado Springs
Posts: 2,912
 
Send a message via MSN to walker Send a message via Yahoo to walker
i dont usually go over there.. but the work day kept dragging on yesterday so I thought I'd check it out... So I waited 4 minutes for the homepage to load, then closed it out.
walker is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 06:23 AM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 173
 
Quote:
Originally Posted by walkerk
i dont usually go over there.. but the work day kept dragging on yesterday so I thought I'd check it out... So I waited 4 minutes for the homepage to load, then closed it out.
yesterday it didn't work though.

Its strange cause I expected aswell that when it finally came back up after being down for about 16 hours to see the new layout skin etc, but nothing.

Roman is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-24-2006, 06:49 AM
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 224
 
I reckon a few of 'em were getting some sand removed from their vaginas
VinR1 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sport Bike Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome